Katwijk aan Zee
Nederland
+31 (0) 6 57516608
info@holidayshortstay.nl
Parkeren
Gratis WiFi
Rookvrije kamers
booked.net

Wandelen in de omgeving

Wandelroutes Katwijk

De omgeving van onze appartementen zijn uitermate geschikt om een prachtige wandeltocht te maken. Het gebied kenmerkt zich vooral door de afwisseling tussen de mooie duinen, uitgestrekte landschappen en de knusse binnensteden. Er zijn diverse wandelroutes samengesteld. Er is voor ieder wat wils, ook voor u dus!

Zo is er bijvoorbeeld een kust- & zeewandeling van 12 kilometer. Deze wandeling is perfect om lekker uit te waaien aan de kust en te genieten van de mooie omgeving van de duinen. Het voordeel van deze route is dat u de route altijd kunt inkorten door een eerdere strandafslag te nemen.

Meer een cultuurliefhebber? Er is een speciale route die langs diverse beelden in Katwijk aan Zee gaat. Qua lengte is deze route goed te doen. Deze speciale beeldenroute laat 15 beelden zien afkomstig van diverse kunstenaarshanden die hun creatieve schoonheid hebben getoond.

Wandelroutes Bollenstreek

Vlakbij Katwijk ligt de Bollenstreek. Deze streek staat bekend om haar ware schoonheid. Vooral in het voorjaar is deze plek zeker de moeite waard. Er zijn mooie bloemenvelden te bewonderen en u kunt een bezoek brengen aan het bloemenpark Keukenhof. Hier worden de bloemen op een bijzondere manier tentoongesteld. Voor alle wandelroutes in de Bollenstreek kunt u kijken op deze pagina.

Wandelen en fietsen combineren

Bij het Toeristisch Overstap Punt (TOP) kunt u fietsroutes en wandelroutes combineren. Vanuit dit punt zijn er voor u leuke en afwisselende routes uitgestippeld. Het voordeel van deze routes is dat ze bewegwijzerd zijn en makkelijk te volgen zijn via borden. Het volledige overzicht vind je op de website van TOP.

©2023 Holiday & Short Stay- Katwijk - Privacy & Cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter