Katwijk aan Zee
Nederland
+31 (0) 6 532 892 82
info@holidayshortstay.nl
Parkeren
Gratis WiFi
Rookvrije kamers
Direct boeken

NIEUW! Holiday & Short Stay: appartementen in Katwijk

29 oktober 2018

Wie zijn wij ?

Ik, Ans, heeft al een aantal jaren een goedlopend bedrijf in huur en verhuur van particulieren woningen (HomeForlife). 

Cor heeft 30 jaar lang (tot 2016) een eigen bedrijf gehad in verkoop van bloemen in Keulen en Bonn in Duitsland. De lange dagen, de vele ritten gaven hem geen voldoening meer en daarom besloot hij te stoppen en mij af en toe te helpen in mijn bedrijf met technische en praktische zaken.

Een nieuwe uitdaging

Beiden zijn we geen personen om niets om handen te hebben en ondanks dat we bijna de pensioenleeftijd bereiken besloten we te zoeken naar een gezamenlijke nieuwe uitdaging. We kwamen op het idee om appartementen te verhuren voor vakantie- en kort verblijf. Door de kennis die ik met mijn bedrijf heb opgedaan leek dit een logische volgende stap.
Katwijk is een dorp waar vele Duitsers hun vakantie doorbrengen. Met Cor's kennis van de Duitse taal en zijn jarenlange samenwerking is het voor hem op zijn lijf geschreven om met onze buurland-gasten om te gaan. 

Vanwege de voordurende groei van het bedrijf  en de drukte die het met zich meebrengt gaan we samen met onze kinderen HomeforLife en Holiday&Short Stay met veel energie en enthousiasme verder  professionaliseren.

De appartementen

Er kwam een leuk pand in de picture dat zich uitstekend leent voor het doel wat we voor ogen hadden. Dichtbij het strand en geheel te verbouwen naar eigen smaak. Wij hebben gekozen om de appartementen te verbouwen met duurzame materialen. Super geïsoleerd, extra zonwerend dubbelglas en energieneutraal gerenoveerd; Dat betekend géén gas maar door het gebruik van een warmtepomp met een boiler van 350 liter ruim voldoende om alles goed te kunnen laten werken. In de winter is het heel aangenaam door de vloerverwarming (lekker warme voeten). De luxe appartementen zijn geworden zoals thuis met alles erop en eraan.

Naast de appartementen in de Varkevisserstraat verhuren we ook diverse appartementen in de Voorstraat. Een super leuk project, we pakken samen met de eigenaren van de Voorstraat de kans op om van Holiday & Short Stay een succes te maken.

Cor & Ans & Bastiaan & Joyce & Petra van Delft, Rijnsburg

Andere nieuws
uitgelicht

©2019 Holiday & Short Stay Katwijk - Privacy & Cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter