Katwijk aan Zee
Nederland
+31 (0) 6 57516608
info@holidayshortstay.nl
Parkeren
Gratis WiFi
Rookvrije kamers
booked.net

Fietsen in de omgeving

Voor een fietstocht bent u eigenlijk op het mooiste plekje van Nederland. Het grote voordeel van deze omgeving is dat het enorm afwisselend is. U kunt genieten van bossen, duinen en bollenvelden. Bovendien kennen Katwijk en de omliggende plaatsen een rijke geschiedenis. Voor liefhebbers van natuur, cultuur en historie is dit een ideale plek om een ontspannende fietstocht te maken.

Er zijn voor u al een aantal routes vooraf uitgestippeld waar u gebruik van kunt maken. Deze zijn gemakkelijk via deze pagina te downloaden. Elke route heeft zo zijn charme. Ontdek de omgeving en kom langs te mooiste monumenten en andere mooie natuurverschijnselen. U kunt kiezen uit diverse lange en korte routes.

Korte en lange routes

Wilt u bijvoorbeeld een korte route fietsen en zoveel mogelijk zien van Katwijk? Kies dan voor het “Rondje Katwijk”. Het betreft geen grote duin- of strandroute. Vooral de binnenstad van Katwijk staat centraal, waarin u langs bijzondere delen van het dorp komt. Ontdek leuke bezienswaardigheden en bezoek tussendoor de leukste plekjes om wat te eten en/of te drinken.

Bovendien zijn er langere routes beschikbaar. Deze tochten laten meer zien van de natuur buiten het centrum. Fiets door de mooie polders en duinen in de omgeving van Katwijk. Vooral de route “Duin en Polder” is aan te raden. Dit is een zeer afwisselende tocht die de mooiste bezienswaardigheden en uitgestrekte landschappen laat zien.

Fietsen Huren

Een fiets huren is zeer eenvoudig. Op deze pagina staan een aantal adressen waar u terecht kunt voor verschillende soorten fietsen. Bent u een sportief type? Bij ATB Katwijk kunt u ook mountainbikes huren en de uitdagende parcours door duinen en bossen trotseren!

Wandelen in de buurt

Of meer een wandelliefhebber? Naast leuke fietstochten zijn er diverse wandelroutes in de omgeving. Bekijk onze pagina voor meer informatie over wandelroutes in de omgeving van onze appartementen.

©2021 Holiday & Short Stay- Katwijk - Privacy & Cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter